Book en privat fysisk session

Ønsker du fysisk sparring til at optimere din teknik og opnå en bedre løbeøkonomi?

Book én eller flere private lektioner med professionel atlet og assisterende træner Ulrikke Evensen og få styr på KAPA-teknikken! 

Ulrikke Evensen kom ikke fra en løbebaggrund, men ved at implementere KAPA og kontinuerligt arbejde med løbeteknikken, er hun gået fra at være motionsløber til at blive en del af verdenseliten i sin sport.

Ulrikke er i dag dobbelt Europamester i OCR (forhindringsløb) verdensmester i OCR Relay, 3x Danmarksmester i trailløb og den højest rangerede dansker på verdensranglisten i trail. Hun er ligeledes en fast del af traillandsholdet og har repræsenteret Danmark til EM og VM trail. Ulrikkes primære konkurrencer foregår off-road, men hun har løbet et par enkelte landevejs- og baneløb, bl.a. en 5.000m i 17:30.

Nfritsnielsen-3909(2) copy
DSC02645-edited

Ulrikke har arbejdet som træner i DistanceRunning.dk siden 2018 og har hjulpet talrige løbere med at forbedre deres løbeøkonomi, undgå skader og sætte PR med KAPA-teknikken.

DistanceRunning.dk
Trym Sørsdal

“Highly recommend Ulrikke for anyone who wants to take their running to the next level!”

DistanceRunning.dk
Tina Kold Jensen

“Jeg kan varmt anbefale privatlektion hos Ulrikke!
Jeg har altid været motionsløber med mange maratons i bagagen. I de senere år har jeg dog haft achillesseneproblemer, jeg er hællander, hvilket har sat en stopper for min løbekarriere. Jeg indså, at hvis jeg skulle løbe igen, måtte jeg ændre løbestil. Derfor valgte jeg Thomas og KAPA.
Meeen, det er ikke let at lære en gammel cirkushest nye tricks, når man er 58 år og altid har været hællander med indlæg i sko med stort hældrop.
 
Heldigvis fik jeg en privatlektion hos Ulrikke. Hun gennemgik alle øvelser med mig og vi optog mange videoer, hvor jeg løb frem og tilbage ved Damhussøen.
Ulrikke er utrolig tålmodig og vi blev ved og ved indtil jeg knækkede koden. TAK Ulrikke.
 
Har haft en follow-up lektion og løber nu 15 km uden achillesproblemer. Det er fantastisk at kunne løbe igen uden smerter! Alle pengene værd.
Jeg kan varmt anbefale Ulrikke og skal have flere follow-up til inspiration og for at holde den gode stil.”

DistanceRunning.dk
Randi Timmermann

“Jeg har altid følt, at jeg ikke løb korrekt. Det har aldrig føltes let at løbe, og jeg har læst alle mulige gode råd på nettet, men intet af det har hjulpet mig.
Ulrikke var velforberedt, og vidste nøjagtig hvordan det skulle gribes an. Hun var super hurtig til at se hvor der skulle sættes ind og hun var meget opmærksom på, at vi skulle finde nogle øvelser som passer præcist til mig.
Jeg kan allerede efter et par måneder mærke en forskel når jeg løber.
Det var netop det jeg havde brug for og søgte efter.
Kan derfor kun anbefale Ulrikkes hjælp løbeteknik til andre, som skulle være i samme situation.”

Kontakt Ulrikke for én eller flere sessioner

Prisen beregnes ud fra antal sessioner samt kørselsafstand.

Tak for din besked! Du vil blive kontaktet snarest muligt med et tilbud.